Velkommen til PEN - Paranormal etterforskning med en spirituell twist

KINESISK ÅRSHOROSKOP 2018

ROTTA

 

1948 - 1960 - 1972 - 1984 - 1996 - 2008

Et av de smarteste dyrene i dette horoskopet. Nysgjerrige og karismatiske, men har en tendens til å systematisk foretrekke sine egne interesser, både i sosiale og profesjonelle forhold.

 

Ro og de langvarige effektene av dette vil stå i sentrum i år. Du vil føle for å forlate verdens bråkete bevegelser og slappe av og hente deg inn igjen dette året.

 

Det er til Rottas eget beste å ikke sette seg selv i søkelyset i år, men du bør tre tilbake og sette dine kreative prosjekter som vil sørve deg og din familie positivt i fremtiden.

 

FARGER: Rød og Svart

 

GODE MÅNEDER: April, August, Desember og Januar

 

BESTE YRKER: Forretningsmann, Entreprenør, PR konsulent, Politiker, Skribent, Skuespillerr, Artist, Idrettsutøver

 

LYKKETALL: 1,5,9

TIGER

 

1950 - 1962 - 1974 - 1986 - 1998 - 2010

 

Naturlig sjarmør, modig på grensen til uforsiktig, tilbøyelig til depresjoner hvis de står fast i en jobb de ikke trives i.

 

Naturlig leder, taler. De er rastløse sjeler med sterke følelser, de har en stor dose kjærlighet for sine nærmeste, men kan være hevngjerrige når det kommer til sine fiender.

 

FARGER: Hvit, Grønn

 

GODE MÅNEDER: Juni, Oktober, November

 

BESTE YRKER: Diplomat, Politiker, Militær, Arkeolog, Journalist, Poet, Maler, Skuespiller, Filosof

 

LYKKETALL: 3,7,11

 

 

DRAGEN

 

1940 - 1952 - 1964 - 1976 - 1988 - 2000

 

Dragen er kraftfull og magnetisk. Har en smak for det merksnodige og ekstravagante. Full av energi og kreativitet, og i jakten på å oppfylle sine egne ambisjoner er ikke disse redd for å tråkke på noen tær. De kan være av den sorten som vil ha det som de vil, koste hva det koste vil, selv om det nok ikke alltid er til det beste.

 

Dette året skal dragene fokusere på seg selv igjen, og få livet sitt på de rette skinnene igjen på alle områder. Dette blir ikke et rolig år, men dragen er i full stand til å takle de negative begivenhetene som måtte komme.

 

FARGER:Rød, Hvit

 

GODE MÅNEDER: April , August, September, Desember

 

BESTE YRKER:PR konulent, Musiker, Journalist, Politiker, Religiøs leder, Prest, Munk

 

LYKKETALL:5, 1, 9

 

HESTEN

 

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

 

Hesten er en idrettsutøver, alltid i bevegelse og har en lidenskap for eventyr. Veldig komfortabel i sosiale sammenhenger, og vet å snakke for seg. Hesten har dessverre en tendens til å sky sitt ansvar, spesielt hvis noen prøver temme de uten deres samtykke. Deres entusiasme, og deres utørstelige trang til frihet kan hindre de å virkeliggjøre prosjektene sine. Men skulle hesten velge den rette veien , så er sjansen for suksess stor.

 

Dette året må hesten være ydmyk og ikke ta sine drømmer som realitet. De er fokusert på hjem og familie , men kan oppleve en konflikt innenfor husets fire vegger som kan resultere i flere prøvelser dette året. Hesten bør holde hodet kaldt, være diskre i henhold til sine problemer og holde orden i "pairene" dette året, til det beste for seg selv og sine nærmeste.

 

FARGER:Hvit, Rød

 

GODE MÅNEDER:Februar, Juni, Juli , Oktober

 

BESTE YRKER: Veldedighetsarbeider, PR konsulent, Politiker, Diplomat, Kunstner, Designer, Teater, Filmskuespiller

 

LYKKETALL: 3,7,11

APEN

 

1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

 

Brilliant, gourmet, og talenfull i alt de tar på seg. Apen er en luring, og er ikke redd for å bruke sin naturlige sjarm for å oppnå sine mål. Morsom , men ustabil i sine forhold til andre. De kan bytte venner eller hjem helt ut av det blå. Spekulativ, og mester på unnskyldninger. Tar de seg tiden til å få ting gjort, så mestrer de nesten alt de tar fatt på.

 

Dette året må apen bruke sin visdom, og sunne fornuft til å aksepteren og reflektere over sine tidligere feil. De kan oppleve stagnering i de prosjektene som står deres hjerte nærmest. De må kjempe på flere fronter samtidig, holde et godt øye på ambivalente mennesker i sin krets, her må de holde avstand samtidig som de må tro at samarbeidet er fullverdig. Konflikter og misforståelser kan oppstå i jobbsammenheng eller andre type guppeinteresser. På det personlige plan, lærer apen gjennom å reflektere på sine tidligere feil og lære av disse. Du vil oppleve en del bekymringer alikevel på dette området i år. Husk også å ta vare på deg selv, helsen din bør også stå i fokus dette året.

Dyre reiser bør unngås.

 

FARGER:Lilla, Svart

 

GODE MÅNEDER:April, Mai, November, Desember

 

BESTE YRKER: Komiker, Skuespiller, Kunstner, Musiker, Sanger, Diplomat, Advokat, Eiendomsmegler, Kunstkurator, Fotograf,Maler, Astrolog, Osteopat

 

LYKKETALL:1,5,9

 

 

HUNDEN

 

1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

 

Sympatisk, intelligent. Foretrekker en landlig livsstil, og er hjemmekjær. Ærlig, trofast, men sjalu. Vanemenneske, til tider pessimist, spesielt hvis vanemønstret deres brytes. Glad i selskap, trygghet . Konservativ og glad i tradisjoner.

 

Dette året skal Hunden betrakte det de har oppnådd i livet sitt, tiden er inne for ny motivasjon. Alle tidligere skuffelser tørker nå ut. Du bekjenner dine innerste drømmer til deg selv, og du vil starte å gå din egen vei. Angst, og tvil vil lettne, og du vil kjenne at blokkeringer fra fortiden vil løsne. Du har modnet, og dette vil gi deg og dine nærmeste en positiv effekt dette året. Du begynner å snakke ut,du støtter også de som er i nød og gir objektive råd.

 

FARGER: Blå, Svart

 

GODE MÅNEDER: Februar, Mars , Juni

 

BESTE YRKER: Popmusiker, Dommer, Advokat, Lærer, Fysiker, Entreprenør, Kunstner, Militæret, Religiøst arbeid, Dyrevern

 

LYKKETALL : 3,7,11

OKSEN

 

1949 - 1961 - 1973 - 1985 - 1997 - 2009

 

Konservativ og den som er mest knyttet til familie og tradisjonelle verdier. Hardtarbeidende , utholdene, sjalu og kjent for sinneanfall. Dette er året de får testet tålmodigheten sin.

 

Bekymringene og angsten som opptar dem vil forsvinner over natten når de blir oppmerksomme på sin egen overfladiskhet.

 

Du må ikke miste siktet når det gjelder dine mål og alltid tro på dine egne ferdigheter. Tålmodighet i turbulente tider vinner du på i lengden. Dette året vil vise hvor resistent du er. I værste fall vil du sette en strek over fortiden , slik at du kan bygge opp sunnere relasjoner i kjærlighet, vennskap og spesielt i arbeid.

 

FARGER: Grønn, Svart

 

GODE MÅNEDER: Mars, Mai, September, Desember

 

BESTE YRKER: Arkeolog, Politiker, Økonomiker, Lærer , Kokk

 

LYKKETALL:2,6,10

HARE

 

1951 - 1963 - 1975 - 1987 - 1999 - 2011

 

Konservativ, diskre og reserverte. Uavhenginge og knyttet til hjemmet sitt. Ikke over ambisiøs, men kan være snobbete, tankeløs og lat.

 

Haren har i dette året mulighet til å høste fruktene av sitt harde arbeid i året som gikk. De kan oppnå suksess på alle områder i livet dette året.

 

FARGER:Hvit, gul

 

GODE MÅNEDER: Mars, Juli , Oktober, November

 

BESTE YRKER:Arkitekt, Politiker, Forretningsmann, Diplomat, Designer, Ingeniør, ITkonsulent , Skribent

 

LYKKETALL: 4,8, 12

 

SLANGEN

 

1953 - 1965 - 1977 - 1989 - 2001 - 2013

 

Sjarmerende og smidig, har en lidenskapelig smak for det mystiske og okkulte. De er elegante og forfinede mennesker som aldri tviler på seg selv. De er vakre og lider sjelden økonomisk nød slik mange av de andre tegnene gjør.

 

Dette er året hvor slangen må være mer forsiktig og presis. Det er tid for opprydning og dette året vil være rolig for dem. De engasjerer seg i aktiviteter som ikke skaper stress, men ro for sjelen og kroppen.

 

FARGER:Grønn, Rød

 

GODE MÅNEDER:August , September, Januar

 

BESTE YRKER:Politiker, Bibliotekar, Juveler, Filosof, Advokat, Skribent, Militære yrker

 

LYKKETALL:2,6,10

GEITA

 

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

 

Dette er det mest estetiske dyret i zodiacen. Veldig intelligent, innsiktsfull, visjonær. Selv om Geita kan virke svak i starten, er den faktisk en robust og pragmatisk oppurtunist, spesielt når det gagner den selv.Elegant og raffinert og gir gjerne dyre gaver når den kan. Ikke redd for å klage hvis gresset den bor på kunne vært grønnere. De vet hvilken retning de må gå for å tilfredstille sine egne spirituelle og materielle behov. De er også opptatt av sin egen velvære. De er talentfulle, og kan være dumsnille, noe som gjør at de lett kan bli utnyttet. De er veldig glade i komplimenter.

 

Dette året lærer geita å prioritere sine mål, til noen av sine nærmestes fortvilelse. De lærer at skal man oppnå noe så kan man kun stole på seg selv og sitt eget harde arbeid.

 

Dette er dessverre ikke året å starte nye prosjekter, men å fullføre det de har startet i tidligere år. Dine tidligere invisteringer vil du nå komme til å merke fruktene av. De må kontrollere sine impulser, beholde balansen. I det siste halvåret vil du kunne finne suksess innenfor kreative teamer, yrker.

 

FARGER:Hvit, Blå

 

GODE MÅNEDER:Mars, April, Mai, Juni, November

 

BESTE YRKER:Politiker, Arkeolog, Kunstner, Poet,Skuespiller, Skribent, Maler, Skulptør, Musiker, Forsker, Miljøvern

 

LYKKETALL:4,8,12

 

HANEN

 

1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

 

Fabelaktig, flamboyant, eksentrisk, men også konservativ, moralsk, ærlig og rettferdig. Hanen er bestemt og kan utføre flere prosjekter på en gang. De er iherdige, punktlige, invisterte, og er det fødte konkurransemennesket. De er opptatt av luksus, mote og kan være overfladiske. Dette kan også trekke de bort fra å leve i virkeligheten.

 

Dette er tiden du kan starte nye prosjekter. Dette er et godt år for Hanen. Fruktige bekjentskap og flere turer hjemmefra kan du regne med i år. Nye vennskap med mennesker fra forskjellige bakgrunner og kulturer. Du kan også oppleve små perioder med stagnering, men dette går over. Har du mistet noe du trodde var tapt for alltid? Dette er året dette kan dukke opp igjen. Husk å skille arbeid og ditt personlige liv. Det er vitalt for at du skal oppnå suksess. Ta vare på helsa - begynn å jogge eller prøv deg på yoga.

 

FARGER:Hvit, Gul

 

GODE MÅNEDER:April, Mai, Januar

 

BESTE YRKER:Rektor, Lærer, Tolk, Personlig assistent, Musiker, Sanger, Programleder, Frisør, Stylist, Advokat

 

LYKKETALL:2,6,10

GRISEN

 

1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

 

Sensuell, lojal og varm. Disse nyter livet til det fulleste. En enkel og rett fram personlighet som gjør disse til en tofast og god venn å ha. De er aldri kjedlige. Grisen kan også være hemmelighetsfull, og sjalu. De har en stor appetitt på alt som kan nytes, være det sex, mat osv. De er også estetiske, og er opptatt av at klær og hjem skal være av kvalitet og se bra ut. Disse kan du finne på blant annet Spa - de elsker bad og velvære.

 

Dette åre må disse se sin angst i øynene, de må gjenforene seg med at man må vise respekt og oppmerksomhet til andre og ikke kun seg selv. Finansielle problemer kan oppstå, noe som vil opprøre dem , de må endre noen vaner som kan få de litt ut av sin komfortable boble, og skape ubalanse.

I arbeidslivet lærer de at man må ha et kaldt hode, og unngå konflikter. Dette er året for å våkne opp og være bevisst seg selv og sin valg.

 

FARGER:Blå, Grønn

 

GODE MÅNEDER:Februar, Mars, Juli, Desember

 

BESTE YRKER:Børsmegler, Hudpleier, Utforsker, Advokat, Baker, Lærer, Kunstner, Filmprodusent, Skuespiller, Motedesigner

 

LYKKETALL:4,8,12

SKRIBENT: JEANETT

All Rights Reserved © Paranormal Energy Norway Email: pen@penteam.no